Biokandalló gyártás

Biokandalló gyártás

GY.I.K

2018. szeptember 19. - biokandalló gyártás
----====GY.I.K.====----
(Gyakran Ismételt Kérdések)
3_2.jpg
Hogyan fűt a biokandalló?
Folyadékot, pontosabban bioetanolt, más néven bioalkoholt éget el. Ez az anyag füst, korom, vagy bármilyen más égéstermék nélkül ég szagtalanul
6-15-sculpturally-exciting-bio-ethanol-fireplace-designs.jpg
Miért nem kell kémény a biokandalló számára?
A bioetanol égése folyamán csak kevés vízpára és elenyésző mennyiségű (kb. mint két gáztűzhely lángja) szén-dioxid keletkezik, ennek kültérbe való elvezetése nem indokolt. Lángja a helyiség oxigénjét használja, ezért gondoskodjon a friss levegő utánpótlásáról.
biofireplace-legionis.jpg
Miért nem kell engedélyeztetni használatát?
A biokandalló nem termel gázt, füstöt, gyakorlatilag nincs hatással a környezetre, ezért üzemeltetése sem engedélyköteles.
fireplaces.jpg
Hogyan kell beüzemelni?
Egy átlagos biokandallónk tömege 15-30 kg körül mozog, így nem kell nagy terheket mozgatnunk. Az álló variációkat csak letesszük a padlóra, az asztalra, vagy egy stabil állványra, melyet használat közben, vagy megtöltött tartállyal soha nem szabad mozgatni. Beleöntjük a folyadékot az alkoholtartályokba, és hosszú szárú gázgyújtóval begyújtjuk az alkoholt. A falba építhetőket akár gipszkartonba is helyezhetjük, a használati utasításban megadott beépítési méretek szerint a mellékelt szerelőkonzolok segítségével.
 
2_2.jpg
Hogyan lehet eloltani a tüzet?
A biokandallónkhoz csomagolt tűzfojtó lapot az alkoholtartály nyílására szorítjuk, és pár másodperc alatt elalszik a tűz.
bio-ethanol-fireplace-installation-examples-living-ideas-diy-ideas-decode-ideas-natuerholz.jpg
Hol kapható bioetanol?
Például nálunk érdemes rendelni (többféle illatosított változatban is forgalmazzuk), illetve festékszaküzletekben. Etanol nem megfelelő a használatához, mert annak egy része benzin. Ragaszkodni kell a bioetanolhoz, mely szagtalanul ég.
bio-fireplace-akowood-original-1-1-e1461677034454.jpg
Amennyiben felmerült Önben még további kérdés, kérjük bátran tegye fel, akár Facebook oldalunkon, megválaszoljuk. Egyedi méretre gyártás, egyedi színválasztás, egyedi formatervezés! És mindezt pénztárcához is igazítjuk.
9-15-sculpturally-exciting-bio-ethanol-fireplace-designs.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://biokandallo-gyartas.blog.hu/api/trackback/id/tr7514250277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása