Biokandalló gyártás

Biokandalló gyártás

Fürdőszoba extrákkal - biokandalló.

2018. május 08. - biokandalló gyártás

Blogbejegyzésünkben álomszép fürdőszobákat mutatunk, melyet biokandallóval tettek változatossá. A fürdőnk „szoba” jellegét számtalan módon erősíthetjük, bár tény, hogy egy vizes blokkban kandallóra számítana az ember legkevésbé. Ám a fürdőszobai tűzhely mégis az egyik legnépszerűbb trend ma a modern tisztálkodó helyiségben.

4_1.jpg

És egyre több lakástulajdonos szeretne egy-egy stresszes nap után a lángnyelvek táncát bámulva a fürdőkádban relaxálni. Jól hangzik, ugye? A kandalló tüzénél élvezni egy aromaterápiás fürdőt...

6_1.jpg

Egy modern fürdőszobában a biotűzhely a luxus jellegét erősíti, ízlésesen kiegészülve a tisztálkodó helyiséggel, amely a téli hónapokban nemcsak a lelket, de a környezetet is melengeti. Beépíthető akár egy meglévő falba is, de egy zuhanyzó oldalába is, amit esetleg ürességével figyelmen kívül hagynánk.

5_1.jpg

 A megfelelő típusú, színű, anyagú, stílusú kandalló kiválasztása rendkívül izgalmas feladat, amellyel a cél az, hogy egy kellemes intim teret nyerjünk egy viszonylag barátságtalan zugban. 

9_1.jpg
A biokandallók üzemeltetésénél nincs égéstermék, nincs szükség kéményre sem. Speciális bioalkoholt éget a hagyományos fűtőanyagok helyett, melléktermékként minimális szén-dioxid és vízpára keletkezik. Elsőre talán ijesztőnek tűnhet, hogy szén-dioxiddal dúsul a levegő, ám egy biotűzhely által kibocsátott szén-dioxid mennyisége körülbelül két szál gyertya elégetésével azonos, egy egész estés használatot tekintve. 

7_1.jpg
Ha tetszik az alapötlet, hogy fürdőszobánkat tűzhellyel bekapcsoljuk a lakott terek vérkeringésébe, a minőségi tervezés és dizájn segítségével ez koránt sem nagyzási hóbortnak fog tűnni, hanem dísze lesz az otthonunknak.

3_1.jpg

Bármilyen típusú kandalló mellett döntünk, az öltöztetni fogja a tisztálkodó helyiségünket. A hangsúly a hangulatteremtésen van, még a legmodernebb és legkisebb terekben is lehetőség van új köntösbe öltöztetni fürdőszobánkat.

1_1.jpg

 Egyedi méretre gyártás, egyedi színválasztás, egyedi formatervezés! És mindezt pénztárcához is igazítjuk! 

2_1.jpg

Ötleteljünk online, rendeljen online: http://biokandallogyartas.hu/

Bemutatótermünk:
2040 Budaörs, Budapesti út 123.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://biokandallo-gyartas.blog.hu/api/trackback/id/tr7613900188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása