Biokandalló gyártás

Biokandalló gyártás

Tűz van, babám!

2017. június 20. - biokandalló gyártás

A tavasz/nyár beköszöntével szívesen töltjük az időt a szabadban, ha ráadásul saját kertünk is van kényelmes terasszal, netán városi lakásunk loggiával, bizony a napfényesebb időkben csábító kint ücsörögni családi/baráti körben, akár egy közös poharazgatásra.

img_3691.JPG

Lássuk csak, hogy milyen technikai lehetőségeink adódnak a természetes napfény melegének pótlására. Első és talán kézenfekvő ősi gondolat, hogy valamilyen tüzet kéne rakni, csak ez nem olyan egyszerű. Kell egy alkalmas kültéri tűzhely, kell tűzifa, és persze egy rakás lelkesedés. Viszont nem biztos, hogy az adott helyen nyílt tüzet lehet rakni, például egy belvárosi erkélyen, de a keletkező füst sem biztos, hogy elkerüli el a hatóságok figyelmét, vagy végső esetben előidéz egy kötelességtudó tűzoltó csapat megjelenését. És ökológiai szempontból sem dicséretes a nagy tűzrakás a levegőszennyezés miatt. Nézzünk utána civilizáltabb megoldásnak, melyek ugyanúgy emelhetik egy kültéri délutáni teázgatás hangulatát.

1.PNG

A biokandallók nem fával, szénnel, vagy bármilyen más hagyományos oxidálható anyaggal működnek, hiszen ezeknél az égés során mérgező gázok keletkeznek, ehhez viszont szükség lenne kéményre, füstelvezetésre.

3.jpg

Mindezek helyett egy speciális anyag ég (bioethanol), amely környezetbarát, használata biztonságos, illetve szakhatósági engedély beszerzése sem kell.

4.jpg

A folyékony tüzelésű kandallók akár egy kisebb teraszon, egy városi erkélyen, vagy egy kis loggián is elférnek. A tűz ősi misztériuma és látványa összehozza az embereket, és megmelengeti a szíveket.

10.jpg

Mindezen felül nagyszerű lakberendezési fókuszpont, magához vonzza a tekintetet. A korszerű kandallóban valódi lobogó tűz ég, annak minden élményével, ellenben kémény, füst és káros anyag kibocsátás nélkül.

6.jpg

Tulajdonképpen a nyílt lángok minden kellemes tulajdonságát produkálja, a kellemetlen tulajdonságok kivételével. Üzemeltetése egyszerű, kényelmes, tiszta, nem igényel hosszas előkészületeket, mint a hagyományos társai.

7.jpg

 Kül- és beltéren egyaránt telepíthető, illetve bárhova, ahol nincs lehetőség hagyományos építésére.

8.jpg

Többféle változatban is forgalmazzuk, esztétikai kivitele is nagyon változatos lehet, a hagyományos megjelenéstől egészen a modern vonalvezetésű kivitelű formákig, akár üveg felületekkel is kombinálva, illetve megrendelhetik csak magát az önálló tűzteret is.

9.jpg

Egyedi méretre gyártás, egyedi színválasztás, egyedi formatervezés! És mindezt pénztárcához is igazítjuk! Ötleteljünk online, rendeljen online: http://biokandallogyartas.hu/

Nyitvatartásunk:
Hétfő-csütörtök: 10:00-18:00
Péntek: 10:00-16:00
Bemutatótermünk:
2040 Budaörs, Budapesti út 123.

Keressenek minket bátran e-mailben vagy akár közvetlenül telefonon:
06 23 399 373
06 20 212 7407
info@biokandallogyartas.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://biokandallo-gyartas.blog.hu/api/trackback/id/tr612608265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása