Biokandalló gyártás

Biokandalló gyártás

Szevasz tavasz!

2018. március 29. - biokandalló gyártás
A bioetanol napjaink egyik legígéretesebb üzemanyaga. Magas cukor vagy keményítő tartalmú növényekből állítják elő, az így nyert alkohol szinte teljesen tiszta, a gyártási folyamat végén 99,9%. Ez a rendkívül sokoldalúan felhasználható fűtőanyag az élet számos területén megtalálta a helyét, például a vendéglátásban az ételek melegentartására (chafingekhez), de esetünkben alkalmazható kerti fáklyák, kerti kandallók üzemeltetésére is. Mivel teljesen füstmentes égést biztosít, így zárt teraszon vagy télikertben is biztonsággal üzemeltethető . Ugyanilyen lendülettel vesznek részt otthonaink fűtésében és díszítésében. 
1449741050.jpg
Szeretne úgy tüzet gyújtani a kültéren, hogy a haja ne legyen füstszagú és ne kelljen bajlódnia a korommal? Biokandallóink úgy kerülnek kialakításra, hogy a tűz minden kellemes tulajdonságát átadja, a füst kivételével. Üzemeltetése egyszerű és tiszta, nem igényel hosszas előkészületeket. Teremtsen magának egy igazán hangulatos szabadtért, amely baráti és családi összejöveteleken emeli a házigazda "fényét". Körbeülhetjük, mint egy tábortüzet és élvezhetjük a lángok pattogását.
1.jpg
Ki mondta, hogy a biokandallónak mindig ugyanott kell állnia? Mit szólna egy olyan megoldáshoz, amely teljesen mobil, tehát Ön döntheti el, hogy nyáron a kertbe, télen a nappaliba, vagy mikor és hova helyezi. Szabadon álló változataink kicsomagolás után rögtön üzemeltethetők, nem igényelnek más felszerelést. Nagy előnyük, hogy könnyen áthelyezhetőek egyik helyiségből a másikba, kül- és beltéren egyaránt használhatók. 
lira_3_re.jpg
A következő biokandallók tulajdonképpen modern bútorok beépített tűzhellyel, melyek minden divatos lakberendezési környezetben megtalálják a helyüket. Karakteres design, környezetbarát technológia jellemzi, kémény és szakhatósági engedélyek nélkül megvalósíthatók. Égése során nem keletkezik egyéb káros anyag – kb nagyjából akkora veszélyt jelentenek, mint néhány gyertya meggyújtása. Töltse kellemes környezetben és melegben a hűvös estéket, nyáron pedig élvezze a lángok káprázatos játékát! 
29196743_574455016245664_2515142512214016000_n.jpg

Minden évszakban szeretjük csinosítgatni otthonunk, feldobni egy kicsit, vagy éppenséggel nagyon. Apróbb változtatásoktól kezdve egészen a teljes átrendezésig, minden lehetőség előkerül. És milyen jól nézne ki nyáron teraszunkon egy lobogó kandalló (a tűz intenzitása egyénileg szabályozható), a meghitt fényével, amely  a téli napokon nem csak a szíveket, de a környezetet is melengeti.   

outdoor-patio-fireplaces.jpg

 Formabontó dizájn jellemzi a következő biokandallót, mely méltán központi helyet ad bármely helyiségnek. Praktikus, hiszen a szabadon álló változatok bárhol elhelyezhetők. Vajon az Ön otthonában hogyan mutatna? 

4580e666-04fb-484b-a7b8-785397f8bdf5_1.jpeg

Szereti az egyedi megoldásokat? Akkor tervezze meg velünk tűzhelyét, a saját elképzelései alapján! Többé nem kell alkalmazkodni a standard méretekhez, mert nálunk megrendelheti csak magát az önálló tűzteret is, valamint további elképzelésekkel olyan biokandallót alakíthatunk ki, melynek szinte csak a képzelet szab határt. 

2.jpg

Mi kellhet még? Csak egy kis fantázia és kreativitás! Egyedi méretre gyártás, egyedi színválasztás, egyedi formatervezés! És mindezt pénztárcához is igazítjuk! Ötleteljünk együtt, amely online szolgáltatásunkkal az ország bármely területére rendelhető. Katt: http://biokandallogyartas.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://biokandallo-gyartas.blog.hu/api/trackback/id/tr613789030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása