Biokandalló gyártás

Biokandalló gyártás

Romantikázzunk együtt télen-nyáron!

biokandalló

2017. július 09. - biokandalló gyártás

Hogy miért ne csak a téli hideg miatt fontolgassuk a biokandalló vásárlását? Vessen egy pillantást képeinkre! A lobogó tűz intenzítása egyénileg szabályozható, éppen ezért bátran használhatjuk nyáron is. Pozitív tulajdonságait a végtelenségig tudnánk sorolni: könnyű a beüzemelése, teljesen veszélytelen, füstmentes, díszítő elemként is remekül funkcionál. A szabadonálló változatát pedig bárhová elhelyezhetjük. Legyen szó étteremről, szabadtérről, családi házról vagy panellakásról, egy ilyen bioetanol kandallóval biztosan nem tudunk mellényúlni, hiszen nincs szükség bonyolult engedélyeztetési eljárásokra, de még az áram és gáz számlát sem fogja növelni. Bátran alkalmazható irodákban, illetve tárgyalókban is.

ark-bioethanol-fireplace-auckland-firepit-outside-restaurant-wharf-3-round-white.jpg

Manapság a vidéki házban és a városi lakásban élőknek is egyaránt megvan a lehetőségük arra, hogy otthonukba varázsolják a lángnyelvek pattogását, amely fűtőeszközként is megoldást jelent, illetve dizájn elemként is funkcionál. És napjainkban átértékelődik az a közmondás is, hogy "nincsen tűz füst nélkül" - a biokandallónkban ugyanis valódi tűz ég, füst és káros anyag kibocsátás nélkül. Így el is érkeztünk a legnagyobb aduászunkhoz, amely azt jelenti, használatukhoz nem kell kémény, szinte csak fantázia kérdése, hogy hol használjuk.

bioethanollamin-santos_5820lb.jpg

Több hetes felfordulás, engedélyek beszerzése, bontási munkálatok, kéménybekötés? Van, akinek a felsoroltak közül egy is elég, hogy lemondjon a pattogó kandallótűz harmóniájáról, amely fűtőeszközként is funkcionál. Most végre elérkezett az ő idejük is! Biztosan Ön is álmodozott már arról, hogy a fogcsikorgató kinti hideget a kandalló meleg, táncot járó tüzénél élvezze, egy pohárka bor és kedvese társaságában. A biokandallónk ragyogó megoldás jelent mindazok számára, akik kémény nélkül, falbontás és malter keverés mellőzésével szeretnék a harmónia szigetét létrehozni otthonukban. Esetünkben szó sincs áramról vagy éppen gázra kötésről, ez a fajta kandalló bioetanollal működik. Füstmentes kandallóink több változatban is elérhetők.

b_ghost-ecosmart-fire-79197-rel75f8372f.jpg

A kiválasztás szempontjai:
- Szabadon álló (mobilizálható): Ezen biokandallóink kicsomagolás után rögtön használhatóak, nem igényelnek más felszerelést. Nagy előnyük, hogy könnyen áthelyezhetőek egyik helyiségből a másikba, kül- és beltéren egyaránt használhatók.
- Falra szerelhető: Ezen típusú biokandallóninkat (általában kettő vagy négy a falnak megfelelő csavarral és tiplivel) a falra kell rögzíteni.
- Beépíthető: Ezen fajtáink általában téglából, kőből vagy tűzálló gipszkartonból kialakított bemélyedésbe vagy falüregbe építhetők be. (Amennyiben nincsen lehetőségünk falüregbe vagy mélyedésbe építeni, akkor szoktuk javasolni, hogy tűzálló gipszkartonból vagy kőből építsük körbe.)
- Léteznek még asztali biokandallók, illetve kombi típusú: utóbbi lehet falra akasztható vagy szabadon álló, valamint beépíthető vagy falra akasztható kivitelű.

(egyéb kiegészítőkkel, pl. dekorációs kerámiafával díszíthetjük)

img_5539.JPG

A bioetanol napjaink egyik legígéretesebb üzemanyaga. Magas cukor vagy keményítő tartalmú növényekből állítják elő, az így nyert alkohol szinte teljesen tiszta, a gyártási folyamat végén 99,9%. Ez a rendkívül sokoldalúan felhasználható fűtőanyag az élet számos területén megtalálta a helyét. Esetünkben alkalmazható kerti fáklyák, illetve kerti kandallók üzemeltetésére is, és mivel teljesen füstmentes égést biztosít, így egy zárt teraszon, de akár egy télikertben is..

img_4416.PNG

Ugyanilyen lendülettel vesznek részt otthonaink fűtésében és díszítésében.

img_5542.JPG

Minden évszakban szeretjük csinosítgatni otthonunk, feldobni egy kicsit, vagy éppenséggel nagyon. Apróbb változtatásoktól kezdve egészen a teljes átrendezésig, minden lehetőség előkerül. És milyen jól nézne ki nyáron életterünkben egy lobogó kandalló, a maga meghitt fényével, amely majd a hidegebb téli napokon nem csak a szíveket, de a környezetet is melegíti. 

img_5541.JPG

Macera nélkül: egészen az asztalra tehető változatból, a falra szerelhetőig, vagy akár szabadonálló modellekig, minden létező méretben gyártunk biokandallót. Sőt, a saját elképzelést is megvalósítjuk. Legyen szó egyedi méretről, különleges anyagválasztásról vagy egyéb kívánságról, a megálmodott elképzelés megvalósításának semmi akadálya nincs. Ötleteljünk együtt! 

img_5540.JPG

Romantikázzon velünk! Töltse kellemes környezetben és melegben a hűvös téli estéket, nyáron pedig élvezze a lángok káprázatos játékát! 

b_lighthouse-600-ecosmart-fire-355270-reldd0c92a3.jpg

www.biokandallogyartas.hu

Keressenek minket bátran e-mailben vagy akár közvetlenül telefonon:
06 23 399 373
06 20 212 7407
info@biokandallogyartas.hu

Nyitvatartásunk:
H-Cs: 10:00 - 18:00
P: 10:00 - 16:00
Bemutatótermünk:
2040 Budaörs, Budapesti út 123.

85f36935-1664-4a98-8530-6cff51c2ce4e-40940-00001c8c858d4268.jpeg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://biokandallo-gyartas.blog.hu/api/trackback/id/tr9412651601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása