Biokandalló gyártás

Biokandalló gyártás

Design magas hőfokon!

2017. május 23. - biokandalló gyártás

Manapság a vidéki házban és a városi lakásban élőknek is egyaránt megvan a lehetőségük arra, hogy otthonukba varázsolják a lángnyelvek pattogását, amely fűtőeszközként is megoldást jelent, illetve dizájn elemként is funkcionál. És napjainkban átértékelődik az a közmondás is, hogy "nincsen tűz füst nélkül" - a biokandallónkban ugyanis valódi tűz ég, füst és káros anyag kibocsátás nélkül. Így el is érkeztünk a legnagyobb aduászunkhoz, amely azt jelenti, használatukhoz nem kell kémény, szinte csak fantázia kérdése, hogy hol használjuk.

775fcf08-ad4e-4eb4-aa3d-c4c0f2e40867-21593-000016272a1f7503.jpeg

Több hetes felfordulás, engedélyek beszerzése, bontási munkálatok, kéménybekötés? Van, akinek a felsoroltak közül egy is elég, hogy lemondjon a pattogó kandallótűz összhangjáról. Most végre elérkezett az ő idejük is! Biztosan Ön is álmodozott már arról, hogy a fogcsikorgató kinti hideget a kandalló meleg, táncot járó tüzénél élvezze, egy pohárka bor és kedvese társaságában. A biokandallóink ragyogó megoldás jelent mindazok számára, akik kémény nélkül, falbontás és malter keverés mellőzésével szeretnék a harmónia szigetét létrehozni otthonukban. Esetünkben szó sincs áramról vagy éppen gázra kötésről, ez a fajta kandalló bioetanollal működik.

img_9597_1.PNG

Füstmentes biokandallóink ráadásul mobilisek, így lakásfelújítások alkalmával is kedvünk szerint áthelyezhetjük. A tűz is lobog benne, valamint biztosítja az otthon melegét. Fűtőanyaga a környezetbarát bioetanol, amely az égés során nem termel egészségre káros anyagokat, sőt, a levegő enyhe párásításával biológiai értelemben kedvező számunkra. A vízzé és szén-dioxiddá lebomló anyag nem káros a szervezetre, ugyanis utóbbi mennyisége is csak körülbelül annyi, amennyit a gáztűzhely két rózsája gyárt. Nem kell tartani a szén-monoxid-mérgezéstől sem, ahogyan a korom hagyta csúnya fekte foltoktól sem. A modern stílust képviselő minitábortüzeken keresztül a múlt hangulatát idéző darabokig mindent megtalálhat kínálatunkban. Az új hangulatfelelős beszerzése elérhető közelségbe került, hogy új fényt hozzon otthonába!

img_9575_1.PNG

Többféle változatban is elérhetők:
- Szabadon álló: Ezen biokandallóink kicsomagolás után rögtön használhatóak, nem igényelnek más felszerelést. Nagy előnyük, hogy könnyen áthelyezhetőek egyik helyiségből a másikba, akár kül- és beltéren is használhatóak.
- Falra szerelhető: Ezen típusú biokandallóninkat (általában kettő vagy négy a falnak megfelelő csavarral és tiplivel) a falra kell rögzíteni.
- Beépíthető: Ezen fajtáink általában téglából, kőből vagy tűzálló gipszkartonból kialakított bemélyedésbe vagy falüregbe építhetők be. Amennyiben nincsen lehetőségünk falüregbe, mélyedésbe építeni, akkor tűzálló gipszakrtonból vagy kőből körbeépíthetjük a biokandallót.
- Léteznek még asztali biokandallók, illetve kombi típusú: utóbbi lehet falra akasztható vagy szabadon álló, valamint beépíthető vagy falra akasztható kivitelű.

img_9599_1.PNG

A fűtési szezon vége és a nyár eleje figyelmeztet minket arra, hogy végiggondoljuk fűtési rendszerünk átalakítását, felújítását. Olyan alternatívát kínálunk, mely inkább csak nevében emlékeztet egy hagyományos kandallóra, valójában egy hatalmas mécsesről beszélünk, amiben viasz helyett etanolt (etil-alkoholt) égetünk el. Talán egy nagy petróleumlámpára emlékeztet, vagyis folyadékot égetünk el benne, így keletkeznek a lángok. A petróleum azonban kellemetlen szaggal ég, az etanol viszont nem. A biokandalló elnevezés onnan származik, hogy a bioetanol, megújuló energiaforrások (növények) felhasználásával készült etil-alkohol. Égése során nem keletkezik sem füst, sem korom, csak víz és kevés, egészségre nem káros mennyiségű szén-dioxid. Nagyjából annyi, mintha mécsesekkel raknánk tele a szobát. Ha tehát rendelne tőlünk egy biokandallót, adunk egy acélból és üvegből készült szerkezetet, amelyben található egy edény vagy pohár, ahova az etil-alkoholt kell tölteni.

img_9355.PNG

Ötleteljünk együtt, partnerek vagyunk mindenféle megvalósításban, illetve online szolgáltatásunkkal az ország területén bárhová megrendelhető - érdeklődni privát üzenetben vagy a következő telefonszámokon:
info@biokandallogyartas.hu
06 23 399 373
06 20 212 7407

Bemutatótermünk:
2040 Budaörs, Budapesti út 123.

Nyitvatartásunk:
H-P: 10-18
Szo: 10-16

img_9600_1.PNG

Honlapunk fejlesztés alatt, még csinosítgatjuk, szépítgetjük, de már lehet nézelődni: www.biokandallogyartas.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://biokandallo-gyartas.blog.hu/api/trackback/id/tr612534429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása