Biokandalló gyártás

Biokandalló gyártás

Felkészül nyár!

biokandalló extrákkal

2017. május 30. - biokandalló gyártás

Nyáron előkelő helyet töltünk a teraszokon és kertekben, amelyben nagyobb teret kapnak a szabadtéri programok, ahol szintén harmonikus hangulatot teremthetünk egy jól kiválasztott biokandallóval. A lobogó tűz intenzitása egyénileg szabályozható, bátran használhatjuk a napfényes évszakban is.

11.jpg

És, hogy miért ne csak a téli hideg miatt fontolgassuk vásárlását? A következő biotűzhely nélkülözi a hagyományos kandallók hátrányait, a felfüggesztett száron lógó kis égéstér bioetanollal üzemeltethető, amelynek következtében sem hamu, sem pedig füst nem keletkezik. A fűtésen kívül persze a fényhatása is egyedi, köszönhetően a sajátos formának, ráadásul ...

20.jpg

... nemcsak a modern otthonok kiegészítőjeként ideális, hanem nyáron alternatív felhasználási módokat is ki lehet találni hozzá:

21.jpg

A biokandallóink azért is örvendenek növekvő  népszerűségnek, mert működésük egyszerű és tiszta, nem kell hozzá se kémény, se szakhatósági engedély, látványa pedig vetekszik a hagyományos társaival.

27973455_562899390734560_7970100616033767353_n.jpg

Ki mondta, hogy a biotűzhelynek mindig ugyanott kell állnia? Mit szólna egy olyan megoldáshoz, amely teljesen mobil, tehát Ön döntheti el, hogy nyáron a kertbe, télen a nappaliba, vagy mikor és hova helyezi. 

33.jpg

Hangulata kényeztető nyugalmat és vendégszerető légkört teremt nyáron a szabadban, télen a zárt életterekben. 

29196743_574455016245664_2515142512214016000_n_1.jpg

Formai kialakításban szinte csak a képzelet szab határt, így egyedi dekorációs elemmé válhat akár a kertünkben/teraszunkon is. Üzemeltetése magas tisztaságú bioetanollal történik, a vízzé és szén-dioxiddá lebomló anyag nem káros a szervezetre, utóbbi mennyisége kb annyi, amennyit a gáztűzhely két rózsája gyárt, emellett semmilyen káros anyagot nem bocsát ki.

galina-bio-ethanol-fireplace.jpg

A nyár beköszöntével jelentős időt töltünk a természetben, ahol szintén harmonikus hangulatot teremthetünk egy jól kiválasztott praktikus biotűzhellyel.img_1683.JPG

Minden évszakban szeretjük csinosítgatni otthonunk, feldobni egy kicsit, vagy éppenséggel nagyon. Apróbb változtatásoktól kezdve egészen a teljes átrendezésig, minden lehetőség előkerül. És milyen jól nézne ki nyáron teraszunkon egy lobogó kandalló a meghitt fényével, amely a téli napokon nem csak a szíveket, de a környezetet is melengeti.

31.jpg

"Apu, vedd meg nekem a várost!"

30.jpg

Mi kellhet még? Ötleteljünk együtt egyedi megvalósítással, amely az ország bármely területére rendelhető: 

http://biokandallogyartas.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://biokandallo-gyartas.blog.hu/api/trackback/id/tr4412549759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása