Biokandalló gyártás

Biokandalló gyártás

Első bejegyzésünk - bevezető:

2017. május 13. - biokandalló gyártás

Bár a biokandalló lángjának mozgása feltehetőleg leírható a fizika képleteivel, mégis amikor a tűz felé révedünk, valami varázslatosat, kiszámíthatatlant, megragadhatatlant akarunk látni.

img_9355.PNG

A lángok tánca kaput nyit a fantáziánknak és közös játékra invitálja. A látvány valami ősi, organikus tapasztalatot ébreszt fel bennünk. Úgy tekintünk a lobogásra, mintha eleven műalkotás lenne, amely pillanatról-pillanatra változik, újabb és újabb érzéseket, gondolatokat inspirálva bennünk, a lényege azonban állandó.

img_9597.PNG

Meleget ad, ugyanakkor bensőnkre hat, és a fény és árnyék dinamikus változása véletlenszerűen lényegíti át azt az enteriőrt, ahol élünk. Elmosódnak a kontúrok, új színben tündökölnek fel a tárgyak.

img_9599.PNG

A biokandallóink mint valami tehetséges designer estéről-estére átváltoztatja otthonunkat, más és más árnyalatokat kínálva. Bár a biztonságos térbe van zárva, mégis érezzük a tűz vadságát, a szabadság rendjét.

img_9575.PNG

Elérhetőségünk: 

06 23 399 37
06 20 212 7407

Bemutatótermünk:
2040 Budaörs, Budapesti út 123.

img_9600_1.PNG

 www.biokandallogyartas.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://biokandallo-gyartas.blog.hu/api/trackback/id/tr3312503247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása